Visit to Bulgaria

Vicky Rent A Car
 
За нас
 

От създаването си през 1998 година Вики рент се грижи за задоволяване потребностите на своите рент а кар клиенти. В резултат имаме постоянни клиенти в страната и чужбина, които знаят, че винаги могат да разчитат на отлично поддържаните ни автомобили.

Разполагаме с фирмен сервиз и отлично подготвени специалисти, които извършват редовен технически преглед на колите, с цел предотвратяване на нежелани пътни инциденти в следствие на неизправности по двигателя или ходовата част на автомобила.

За да наемете автомобил от Вики рент е достатъчно да притежавате необходимите документи и да ни се обадите, а сега вече и през интернет можете да направите своите заявки.

Наетите коли доставяме в точка, удобна за клиентите ни, така че да им спестим максимално време и формалности.

Ние имаме винаги готовност да изпълним вашите конкретни потребности от допълнително оборудване на автомобила, включително детска седалка - безплатно, както и да ви предоставим шофьор на разположение срещу допълнително заплащане.

Предлаганите под наем автомобили са с платен пътен данък и са застраховани с пълно Автокаско срещу инциденти и кражби.

Постоянните ни клиенти ползват преференциални цени за наемане и обслужване на автомобилите. Възползвайте се и вие от тях!
 

 
© Copyright - Vicky Rent - Created and Powered by Studio IDA